Het regent acties voor goede doelen! Speciaal voor Serious Request 2013 komt Bikkies.nl in actie met ‘Tassen van tent met kunst op ’t randje’. Bikkies.nl heeft 9 opvallende kunstenaars gevraagd een stuk tent onder handen te nemen om er vervolgens eigenhandig tassen van te maken. Vanaf 1 december kun je op die unieke tassen bieden en de totale opbrengst gaat naar Serious Request (No Shit!).

Op Bikkies.nl maak je in november kennis met de kunstenaars en hun tas. Vanaf 1 december zijn de tassen te vinden op Marktplaats. Je kunt op je favoriete tas bieden vanaf €50.

blikkies

Op www.bikkies.nl/tassen-van-tent-met-kunst-op-t-randje/ of hun actiepagina bij Serious Request vind je alle tassen. Shop je bikkie en steun het goede doel!

Bekijk de trailer om de smaak te pakken te krijgen:

Bikkies.nl, gevestigd in Leiden en Losser, is opgezet door de Bik-zussen Clara en Sophie en bestaat sinds 1 januari 2013. Bikkies.nl maakt tassen van oude canvas tenten. De tassen zijn met de hand gemaakt en zijn allemaal anders. Bikkies zijn sterk, eenvoudig en eigentijds. Kortom, gewoon ontzettend geinig om te hebben!