Wij werken graag in gezellige sferen. Niets is slechter voor de productiviteit dan een saaie werkplek, vinden wij. Misschien dat we daarom werken in een te gek atelier in een oud schoolgebouw in Amsterdam, vol bijzondere hoekjes die je op de foto’s op onze blog nog veel voorbij zult zien komen.

Speciaal voor de winterse dagen creëerden wij in ons atelier daarom een sfeervolle werkplek, vol lichtjes, handgemaakte kaartjes en hier en daar een kerstig element. Eigenlijk blijft deze werkplek altijd leuk, vinden wij. Hieronder wat uitleg bij de elementen die we hebben gebruikt. Zit er iets bij voor jou?

The making of:

In detail:

(Scroll verder voor informatie over alle styling elementen)

winterse werkplek 4
winterse werkplek 6
winterse werkplek 7

Van een gaasrek maakten we een display. Super eenvoudig, want je kunt deze aan haakjes ophangen aan je muur. Bovendien kun je er alles aan hangen wat je wilt en gemakkelijk vervangen voor iets anders.

Op tafel hebben we – naast onze schrijfwaren – gekozen voor een vaas gevuld met katoentakken. Deze takken kun je dit seizoen bij de meeste bloemenzaken kopen. Wij spotten ze ze zelfs bij verschillende bloemenstalletjes verspreid door de stad. We houden van katoen en niet alleen in onze kleding. Het geeft een heerlijk zacht element aan je interieur en is toch stoer.

winterse werkplek 2

Aan het display hingen we zelfgemaakte kaartjes en zelfgemaakte lampjes van gouddraad. Kaartjes kun je natuurlijk heel eenvoudig zelf schrijven op lege kaartjes van karton. Het maakt een extra speciaal kerstkaartje als je er een zelfverzonnen gedichtje op schrijft. Van de lampjes hebben we een DIY tutorial gemaakt, die je hier kunt lezen.

O ja, ook de kaarsen zijn zelfgemaakt uit oude wijnflessen. Klik hier voor de DIY tutorial van deze zelfmaakkaarsen.

winterse werkplek 5
winterse werkplek 3
winterse werkplek 8

Het krukje, de zwart-witte pot en het kussen in de zinken bak komen van Makeover.nl. De zinken bakken zijn voorraadartikelen die wij in onze toekomstige webshop gaan opnemen.