Als het aan ons ligt mag kerstversiering best een glimmend randje hebben. Zeker als Linda de dienst uit maakt! Voor de L’Inspiration maakte ze deze maand een kersttafel in ‘metallic’, met veel koper en zilvertonen. Is dit ook iets voor jou? Laat je inspireren.

Eens wat anders…

Dan rood en groen. Deze Kerst leek het me leuk om innovatie in hoog aanzien te zetten. We zitten immers als bijna in 2015. Daarom liet ik me inspireren door de trendkleuren van het moment, met als hoofdrol: koper.

Koper is hot

De afgelopen tijd kun je om de kleur koper in interieurstyling niet heen. Koper is hot! Daarom maakte ik van koperen buizen een DIY kandelaar die de hoofdrol speelt in mijn kersttafel. En om binnen de metaaltinten te blijven, maakte ik het plaatje compleet met zilvertonen.

Geometrische vormen

Sterretjes kunnen in een goede kerstsfeer niet ontbreken. Maar ook mijn fascinatie voor geometrische vormen vindt een plaats op mijn tafel. Uit zilverkleurig metallic papier maakte ik geometrische ornamenten, geïnspireerd op de vorm van het glazen stopje met het kurken rendier erin.

Vind je dit wat? Zou jij in metallic kleuren de Kerst in durven gaan?

Hé psssst...

Zou jij zelf wel zo'n koperen kandelaar willen hebben? Stay tuned... Later deze week plaatsen we deze als Tweak online. Met volledige grafische tutorial dus!

kerst-inspiratie-tafel-5

kerst-inspiratie-tafel-2

kerst-inspiratie-tafel-1