Vorige week waren wij op bezoek bij Vitra Nederland. Via Meet The Blogger kregen we hier een styling & fotografie workshop, gegeven door de zeer ervaren dames Holly van Avenue Lifestyle en Wendy van Beeldsteil. Tijdens de workshop moesten we beiden een opdracht doen: met een groep onbekende medebloggers een setting styleren en deze vastleggen op de gevoelige plaat. Heel leuk, want doordat we beiden in verschillende groepen werkten, liggen onze resultaten qua stijl mijlenver uiteen. Wat vind jij van onze resultaten? 

Linda: Het uitstapje van Rudolf

“Ik had van thuis mijn kurken rendiertje Rufolf meegenomen. Het leuk me een leuke uitdaging hem terug te laten komen in mijn set. Door uiteenliggende visies viel mijn groepje al snel uit elkaar, dus ben ik in mijn eentje aan de slag gegaan. Ik focus graag op detail, dus dat wilde in mijn setting laten terugkomen. Mijn hele huis puilt uit van de gestylede hoekjes met accessoires, dus een setting als deze zou je bij mij ook zo tegenkomen.”

mtb-vitra-01

mtb-vitra-05

mtb-vitra-02

mtb-vitra-03

mtb-vitra-06

 

Verie: Oase van groen en rust

“Onze groep nam de uitdaging om samen een set te creëren heel serieus. Dus zijn we gezamenlijk onderdelen van een interieur gaan toevoegen wegstrepen. We wilden graag iets doen met veel groen en hier felle kleurenaccenten tegenaan gooien. Een van mijn teamgenootjes was bovendien groot fan van de Housebird van Eames, dus die mocht niet ontbreken. In mijn foto’s heb ik me gefocust op de rustige verleiding die onze oase van groen en fijne materialen uitstraalt. Zou je er niet zo in willen stappen om te genieten van de levenslessen van Frank Zappa en andere popartiesten, die beschreven staan in het boekje?”

 

MTB-styling-fotografie-cursus-01

MTB-styling-fotografie-cursus-05

MTB-styling-fotografie-cursus-03

MTB-styling-fotografie-cursus-04

MTB styling & fotografie cursus 04