Yes, het is weer zo ver! De leukste mode fair van C4V Vintage komt er weer aan, ditmaal in de vette nieuwe locatie Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Op 28 september gaan wij unieke one-of-a-kind items scoren met hoge kortingen. Jij ook? 

High end fashion voor betaalbare prijzen

C4CVintage staat bekend als dé luxe indoor markt tegen betaalbare prijzen. Bezoekers kunnen winkelen zonder dat het pijn doet aan de portemonnee. Mooie merken als Chanel en Chloe worden afgewisseld met echte jaren ‘70 tot ‘90 vintage kleding. Bij de stands van jonge creatieven als By Moïse kun je zelfgemaakte sieraden en creaties shoppen. Daarnaast kunnen bezoekers ‘live’ winkelen bij leuke webshops als De kast van Amsterdam en Modejacht.

Word VIP-shopper!

Voor de lucky few die zich als eerste aanmelden opent de Tolhuistuin extra vroeg haar deuren. Fashion VIP’s kunnen op hun gemak en in alle rust snuffelen bij de verkopers en de mooiste items en unieke pareltjes eruit pikken. Dus wie weet vind jij wel die vintage Chanel tas, dat leren motorjasje of die Dolce and Gabbana killer heels waar je naar op zoek was! Hoe je dit doet? Meld je aan via deze link en kom exclusief als eerste shoppen.

Ook aanwezig zijn o.a dj Elle-Mar met haar funky beats en heel veel lekkere hapjes en drankjes in restaurant THT.

Waar? Tolhuistuin (THT- Paradiso Noord) Adres: Buiksloterweg 1 (ingang IJ-zijde), Amsterdam Noord.
Wanneer? Zondag 28 september 2014
VIP Shoppen? 11:00- 12:00 uur €7.50 incl. daglidmaatschap (Aanmelden hiervoor doe je via deze link).
Reguliere markt? 12:00-17:00 uur Entree (a/d zaal) €5,- / kind tot 12jr €3,- incl. daglidmaatschap.
Vervoer? Goed bereikbaar o.a met (gratis) Buiksloterweg pont achter Amsterdam C.S.

 Een sfeerimpressie:

 

posted c4c vintage 28 sept