Wij zijn al een tijdje fan van C4CVintage. Dit collectief organiseert de leukste Amsterdams vintage en fashion markten. En ze bestormen niet alleen de Amsterdamse vintage scene. Op zaterdag 24 mei gaan ze volledig out-of-the-box. Dan organiseren ze een vintage markt in het Gooise Laren. Wat dat betekent? Veel vintage en vooral: mooie merken. Wie weet vind je hier die vintage Chanel of Kenzo tijger sweater waar zo je al lang naar op zoek bent!

De locatie waar de Gooise C4C vintage fair plaatsvindt, mag met recht bijzonder worden genoemd. Het Singer Museum en Theater is het culturele hart van Laren. Speciaal voor C4C opent het de deuren als shopparadijs, met de hipste en mooiste kleding en accessoires voor de beste prijs. Van high-end fashion tot vintage wanna-haves.

Snuffelen in de kast van een BN’er

Bezoekers kunnen snuffelen in de kast van o.a BN-er Zarayda Groenhart en Gooise particulieren. De dames showen hun kledingstijl, laten ons gluren in privégarderobes en halen exclusief hun lievelingsitems uit de kast. Ja, want bij C4C Vintage hoef je niet alleen te kijken. Je kunt er ook kopen! Alle kleding, schoenen en accessoires zijn tijdens de Fair te koop. Alles uiteraard tegen de beste prijs, zoals we van C4CVintage gewend zijn. Dat betekent winkelen tot je er bij neervalt, zonder dat het pijn doet aan je portemonnee.

Naast de particuliere verkoop zijn er ook stylisten en designers aanwezig die helpen om te mix-en-matchen. Tevens zijn de beste sample sales aanwezig. Zo presenteert Branddigger een sample sale met merken als Ana Alcazar en high fashion label Cutie London tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Ook hippe webshops komen tot leven met leuke vintage en bohemien tassen en jurken, originele Ibiza sieraden en handgemaakte designs van talentvolle jonge ontwerpers. Wees er op voorbereid dat je naar huis gaat met tassen vol bijzondere items!

Wat: C4C Vintage & Fashion Fair
Wanneer: Zaterdag 24 mei 2014
Aanvang: 12:00 uur tot 18:00 uur
Entree: 5 euro
Waar: Singer Laren/ Theater
Adres: Oude Drift 1 / 1251BS Laren
Route: http://www.singerlaren.nl/bezoek-ons/bezoekersinfo/Bereikbaarheid

C4C op Facebook

Meld je aan op de Facebook event page!

Laren C4CVintage Poster