Op zoek naar onderdelen voor onze sieraden kwamen we in aanraking met de leuke webshops Beads & Basics van Monique Bouwkamp. Omdat Monique in haar shop & blog veel aandacht besteedt aan het uitleggen van technieken en met filmpjes en foto’s haar eigen DIY tutorials maakt, leek het ons leuk als ze eens een gastblogje zou schrijven over een van haar creaties. En dat deed ze! Bekijk hieronder in een superhandig filmpje hoe je zelf een DIY wikkelarmband kan maken, naar het toffe ontwerp van Monique.

Monique: “Een wikkel armand maken leer je gemakkelijk en snel in deze stap voor stap video tutorial. Sinds vorig jaar de armcandy trend op kwam zetten is het helemaal hot om in plaats van één armband, meerdere armbanden tegelijk te dragen. Met een wikkelarmband lijkt het net of je allemaal verschillende armbanden draagt, maar eigenlijk is het er maar één. En dan ook nog eens met een handige sluiting die gemakkelijk bij jezelf om te doen is.”

Benodigdheden:

benodigdheden wikkelarmband

Al deze materialen zijn verkrijgbaar bij Moniques website Beads & Basics, zoals het draad en de bedels.

Werkwijze:

“Het leuke aan de wikkelarmband is dat je allerlei verschillende soorten en kleuren materiaal kunt combineren. En omdat je per soort draad en kralen niet veel nodig hebt, is deze armband ook heel geschikt om van je restjes nog iets leuks te knutselen.”

Kijk, dat vinden wij nou leuk. Jij ook?

Wil je nog meer tutorials van Monique bekijken en de mooiste technieken van haar leren? Bezoek dan haar webwinkel! www.beadsandbasics.com