Nu 2016 officieel begonnen is, zien we op vele blogs goede voornemen en wensen verschijnen. Wij lezen ze met veel plezier! Ons goede voornemen voor 2016 hadden we voor de jaarwisseling al gepost. Toch willen we nog even stil blijven staan bij het nieuwe jaar met nieuwe mogelijkheden, vooral omdat wij er zo ontzettend veel zin in hebben! We hebben in december 2015 al veel nieuwe interieursettings en DIY tutorials gemaakt (zoals de Winterse Werkplek, Winterse Zithoek, leuke DIY lampjes, een DIY tafeltje en nog veel meer DIY’s die binnenkort online komen).

In grote lijnen hebben we al gezegd wat er in 2016 staat te gebeuren. Graag treden we hier nog wat verder over in detail. Wij hebben namelijk 2 hele grote wensen waar we hard aan gaan werken!

Zoals we al zeiden, wordt dit een jaar vol interieurinspiratie en DIY-tips. Daarom hebben wij de volgende zaken in ontwikkeling:

  • Een gratis ebook met budgetvriendelijke tips om van jouw huis een ‘thuis’ te maken. Dit ebook komt deze maand nog online!
  • Een online bibliotheek vol informatie over hoe je de styling van jouw huis volledig naar jouw hand kan zetten (en er dus een ‘thuis’ van maakt). Deze bibliotheek zal met de week groeien.

En natuurlijk hebben we onze standaardactiviteiten, zoals je van ons gewend bent:

  • Een portfolio met DIY tutorials. Deze staat nu al online en groeit gestaag.
  • Een verzameling Basic Skills die je kunt gebruiken bij het doe-het-zelven in je huis en het maken van je DIY-projecten. De eerste Basic Skill kun je hier vinden. Spoedig komen er meer skills online.
  • Een actieve blog. Hier delen we inspiratie, schrijven we over nieuwtjes en bespreken we andere zaken die we graag met jou delen. Zoals je wellicht al gemerkt hebt, maken we deze langzaam aan ook een beetje persoonlijker.

Zoals gezegd hebben we ook 2 wensen en we werken hard om deze te laten uitkomen. Deze zijn als volgt:

  • Onze eigen webshop. Wij komen vaak interieurproducten tegen die we zo leuk vinden, dat we ze graag beschikbaar maken voor iedereen. Veel hiervan is vintage, maar ook nieuwe, eigenzinnige en veelal handgemaakte producten vinden de weg naar ons hart. Daarom lijkt het ons geweldig als wij deze producten online kunnen aanbieden aan nog meer interieurliefhebbers. Vorig jaar zijn we begonnen met het verzamelen van de eerste artikelen voor onze eigen shop. In onze stylingposts zul je deze artikelen af en toe voorbij zien komen. Zodra de collectie groot genoeg is om publiekelijk beschikbaar te maken, zullen wij ons eigen online winkeltje openen.
  • Een eigen productlijn. Dit is eigenlijk al sinds het begin van onze website een stille droom… Best spannend dat we dit nu hardop zeggen dus! Achter de schermen werken wij al lange tijd om de productideeën die we krijgen tijdens het verzinnen van onze DIY tutorials om te zetten in een eigen productlijn. En daar komt behoorlijk wat bij kijken. In 2016 hopen we weer wat dichter bij de verwezenlijking van deze droom te komen. Natuurlijk laten we het je weten als het zo ver is!

Het wordt weleens gezegd dat je door het hardop uitspreken van je dromen alweer een stukje dichterbij de verwezenlijking komt. Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om het dromen, maar om het doen. En dat is waar wij nu volop mee aan de slag gaan! 2016, Kom maar op. Wij zijn er klaar voor!

Wat zijn jouw dromen voor 2016? Wij zijn heel benieuwd!