De Tweakfabriek bestaat inmiddels ruim 3 jaar. 3 Mooie jaren, hoewel het actieve bloggen voor ons in totaal maar een kleine 2 jaar heeft  geduurd. Door fulltime dienstverbanden en drukke projecten zijn we het afgelopen jaar nauwelijks aan bloggen toegekomen. Dus was het tijd om onze plannen voor 2016 eens goed onder de loep te nemen en een keiharde commitment aan te gaan. Ons goede voornemen voor 2016 is dan ook om De Tweakfabriek leuker, mooier en vooral beter te maken!

Dit houdt een aantal fikse beslissingen in die ook de stijl van De Tweakfabriek beïnvloeden. Hier een overzicht van wat je in 2016 van ons kunt verwachten:

  • Heel veel interieur inspiratie. Wij hebben besloten onze primaire focus te leggen op het onderwerp dat onze harten het allersnelst doet kloppen: van een huis een thuis maken. Dat doen we door interieur styling tips en interieur inspiratie te delen en kijkjes te nemen in de huizen van mensen thuis. En dan hebben we het niet per se over designerhuizen. Nee, ons echte hart gaat uit naar de huizen van mensen die met verrassende middelen een eigen sfeer weten te creëren. Binnen budgetten die voor zo veel mogelijk mensen haalbaar kunnen zijn!
  • Nog meer DIY tutorials. Toen wij gingen zitten om de plannen voor 2016 te bepalen, kwamen we er achter dat wij overliepen van de DIY ideeën. Hoe kon het ook anders, eigenlijk. Niet voor niets zijn wij De Tweakfabriek ooit begonnen met DIY inspiratie. We kunnen het dus niet nalaten dit door te zetten. Zoals je van ons gewend bent, blijven we grafische tutorials plaatsen met een uitleg in tekst. Maar er is meer: we zijn hard aan het werk om de tutorials in de nabije toekomst in film te kunnen delen, zodat je ze thuis nog makkelijker uit kunt voeren.
  • Veel meer regelmaat. Er is voor ons veel veranderd in de afgelopen maanden. Verie zegde haar fulltime baan op en Linda kreeg meer ruimte in de opdrachten die ze aanneemt. Hierdoor hebben wij veel meer tijd om in De Tweakfabriek te besteden. Dus dat gaan we doen ook! We zijn nu bezig een verdienmodel uit te werken zodat we met De Tweakfabriek inkomsten kunnen binnenhalen. Wij willen hier meer en meer ons werk van maken, niet onze hobby (hoewel het dat dan natuurlijk nog steeds blijft ;))
  • Multimediale goodies. Zoals gezegd zijn wij bezig met het maken van filmpjes voor onze tutorials. Ook gaan we steeds meer styling video’s maken. Zo kun je echt een inkijkje krijgen in wat wij doen, van hoe we een set opbouwen tot hoe we onze producten in elkaar knutselen. Hopelijk geeft jou dat weer inspiratie om zelf ook met je handen aan de slag te gaan!

Hier een preview van het soort goodies die je in 2016 kunt verwachten:

Wij kunnen niet wachten tot 2016. Maar nu eerst: tijd voor de feestdagen. We wensen je een heerlijke Kerst en een knallend uiteinde!