warehouse weekender

Ben jij in het Paasweekend in Amsterdam? Dan mag je dit eigenlijk niet missen! Op 19 en 20 april tovert Warehouse Weekender de Roest loods in Amsterdam over tot de grootste campingwinkel van Amsterdam.  Denk hierbij niet aan standaard campinggear. Het weekend staat volledig in het teken van vakantiewaardige producten van jonge ontwerpers, design, kleding, meubels, accessoires en vintage zonnebrillen. Kortom: een kwalitatieve markt met producten van creatieve ondernemers, gemixt met wat meligheid en afgesloten met een campingdisco. 

Na een drietal succesvolle edities van Warehouse Weekender Market (we schreven er al eerder een lovend stukje over) gooit Roest Amsterdam er een extra lente-editie tegenaan. Deze keer kunnen bezoekers zich wanen op de camping, compleet met grasmatten, campers, slippers en witte plastic tafels als tableau’s. Voorgaande edities namen al partijen als Brût Amsterdam, Concrete Matter, Topshit en kunstenaars als Roxanne Dekker en Sella Molenaar deel aan de markt. Naast een gedeelte van de oude garde, staan er deze keer ook veel nieuwe marktlui klaar. Nieuw onder de zon zijn o.a. Six and Sons, C4Cvintage, Bobbie Gerrits Design, Rock on Vintage en, geheel in thema, Stoere Campers. De mannen van Oedipus Brewing zijn wederom aanwezig met zelfgebrouwen (speciaal)bier met namen als ‘Mama’ en ‘Mannenliefde (geloof ons: LEKKER!)’. Skoftig, Souvenirs de France en Stephan’s olie serveren lekkere mediterraanse hapjes vanuit hun campers.

Beide dagen staat er een Franse vintage Petite Parade met chansons, live muziek en spellen zoals Jeu de Boeles, waarmee stijlvolle prijzen te winnen zijn. Daarnaast draaien de DJ’s van Gruwelijke Hitjes zaterdagavond tijdens een officiële campingdisco. Op zondag verzorgt Sunday Unknown muziek in het café, met 3 bandjes of singer-songwriters.

Warehouse Weekender // De Campingwinkel Editie

Wanneer? Zaterdag 19 & zondag 20 april
Waar? Amsterdam Roest, Czaar Peterstraat 213
Hoe laat? 12.00-19.00 (afterparty met campingdisco op zaterdag tot 03.00, op zondag muziek tot 23:00)
Kost dat? Gratis entree
Meer info? Kijk op het Facebook event

Wij zijn niet echt van het kamperen (behalve tijdens een festival), maar weten zeker dat dit evenement te gek gaat worden! Ga jij er ook heen?

Warehouse Weekender-Camping A2 FINAL 3 (1)