Ter ere van de opening van de webshop van het mooie tassen-  en accessoiremerk Monsak mogen wij een leren toilettasje t.w.v. €39,- weggeven. Hoe cool is dat? Omdat het een maand is van feestelijkheden, cadeaus en samenzijn, hebben we een actie bedacht waarin je niet voor jezelf, maar voor je beste vriend(in) dit mooie item kunt winnen. Hoe dat werkt? Heel simpel: vertel waarom jouw vriend(in) deze toilettas verdient. De leukste inzending wint!

Spelregels:

monsak toilettasje-win

Iedereen mag meedoen. Je bevestigt je deelname door op dit bericht op Facebook in de comments je vriend(in) waar het over gaat te taggen en erbij te vermelden waarom je haar/hem het tasje cadeau wilt doen. Uit alle inzendingen kiest de jury onder leiding van Margriet van Monsak  en Verie en Linda van De Tweakfabriek de leukste. Deze krijgt het zwarte leren toilettasje dat je op de foto’s ziet.

Dien je inzending in voor 22 december om 12.oou. Hierna sluit het actie en gaan we de winnaar bepalen.

Houd onze Facebookpagina in de gaten, want hier maken op 23 december om 12u de winnaar bekend. We vragen haar/hem dan om ons een mail te sturen met de adresgegevens van de vriend(in), zodat we nog voor de kerst de levering van het cadeau in orde kunnen maken.

Over Monsak:

Het idee van monsak ontstond nadat ontwerper Margriet Meijer voor zichzelf een tas maakte van verschillende stukken leer en hiervan een foto plaatste op Facebook. De overweldigende reacties die de foto teweegbracht waren voor Margriet voldoende de tassen te produceren. “Nadat ik in aanraking kwam met het verwerken van leer was ik verkocht en wilde ik niet anders. Het werken met huiden die stuk voor stuk uniek zijn en een heel leven achter zich hebben is geweldig. “Een leren tas moet je je hele leven kunnen dragen en wordt mooier met de tijd.  De enthousiaste reacties waren de kers op de taart en een drijfveer om meer tassen te maken. “Onvoorstelbaar dat datgene waar mijn passie ligt op zo’n goede manier uit de hand is gelopen.”

Monsak verkoopt naast tassen inmiddels ook handgemaakte leren accessoires.

Voor meer informatie of een kijkje in de shop, bezoek www.monsak.nl.

monsak toilettasje 3

 

monsak toilettasje